Terug naar alle evenementen

Cirkel onderwijs, menselijkheid & ondernemen komen live samen

  • Droomgaard Moorstraat 2a 2520 Ranst Belgium (kaart)

Vandaag komen de cirkels voor de eerste keer live bij elkaar samen. Coöperant Arian van Rijssen heeft voor ons een mooi programma uitgewerkt:

12u - 13u30: samen lunchen onder de vorm van een potluck. Dat betekent dat iedereen iets meebrengt dat zij/hij lekker vindt. We zetten het samen op een grote tafel en we scheppen op 'uit elkaars pot'. Borden, bestek, opscheplepels ... alles is er. We moeten het daarna alleen afwassen. Maar wat is er meer verbindend dan samen de afwas doen ;-)

13u30 - 15u: ieder start in de eigen cirkel (Onderwijs, Menselijkheid of Ondernemen). Voor sommigen wordt het kiezen welke cirkel ze het liefste bijwonen.

15u - 15u30: pauze

15:30 - 16u: plenaire pitch per cirkel om aan iedereen te vertellen waar we staan, waar het over gaat en wat we wellicht gaan doen. Met ruimte om aan te vullen vanuit de andere cirkels.

16:00 - 17u: cirkel ‘Het kan wél anders’. Welk verhaal (dat we nog vertellen maar dat ons niet meer dient) mag van jou herschreven worden? 2 minuten om vanuit je hart met ons te delen wat je anders wil zien in de wereld. Een droomcirkel ... in de Droomgaard.

17u: ranja met een rietje en dan naar huis

Adres waar dit alles plaatsvindt: in de Droomgaard van coöperant Eric Boydens, Moorstraat 2a, 2520 Ranst. Parkeren kan op een parkeerplaats vlakbij.

Eerdere gebeurtenis: 16 juni
Leesclub 'minder is meer'
Latere gebeurtenis: 12 juli
Dubbelinterview Mattias Desmet x Kaypacha